Renault Helsingør

Når skaden er sket er det dig, der bestemmer.

Autoriseret udbedring af en skade er din garanti for, at bilens værdi, sikkerhed og fabriksgaranti bevares. 

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Vores værksted er godkendt af fabrikken til at udbedre alle typer skader. Dyrtige karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Vi er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Og selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du altid forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os.  Og vi hjælper selvfølgelig med at udfylde skadesanmeldelsen.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sørger for, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis antennen for eksempel er indbygget i forruden, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original.

Kontakt vores servicerådgivere hvis du vil vide mere, så du tager det rigtige valg og kører trygt og sikkert videre i din bil efter endt reparation.