Renault Helsingør

Nye biler - Renault Helsingør

Hos Renault Helsingør ønsker vi at gøre dit bilkøb nemt og bekvemt. Vores eneste mål er at gøre dig yderst tilfreds! 

I vores salgsafdeling på H. C. Ørstedsvej 10 i Helsingør (bag Silvan og Stark) kan du opleve et af Nordsjællands største udvalg af nye Renault modeller. Uanset hvilket behov og ønske du har, så kan vores veluddannede sælgere finde en model, der passer til netop dit behov. Vi tilbyder nogle af markedets mest konkurrence dygtige priser og muligheder af finansiering og privatleasing. 

Det er hurtigt og nemt at få et overblik over de forskellige modeller. Du kan trykke dig videre ind på hvert enkelt model, læse mere, se priser og aktuelle kampagner. Du har også muligheden for at bestille en prøvetur her, hvis du vil føle komforten og køreglæden.

Oversigt over alle modeller

E:TECH - Hybrid til alle

Helsingør Bilhus forhandler blandt andet hybrid og plug-in hybridbiler. Renault har udviklet den innovative og eksklusive E-TECH-teknologi. Den er beskyttet af 150 patenter, og den har givet os mulighed for at udvikle to typer hybride motorer indtil videre:

  • E:TECH Hybrid: En hybrid hvor din elektriske og traditionelle brændstof motor fungerer i sammenspil for optimal ydelse. En motor der uden kabel-tilslutning som lader under kørslen.
  • E:TECH Plug-in Hybrid: Vores genopladelig hybrid som nemt oplader ved hjælp af ladestik derhjemme eller i byen.

Mere om E:TECH

Bestil prøvetur online

For at få et rigtigt indryk af en Renault er det altid en god idé at se, mærke og ikke mindst at køre i en de modeller, der tiltaler dig. Derfor opfordrer vi dig til at bestille en uforpligtende prøvetur her eller kontakte os på telefon 49 22 21 44.

Mere tryhed undervejs

Hos Renault Helsingør tilbyder vi dig muligheden for at slippe for overraskelser med en servicekontrakt. Du kan læse mere om servicekontrakterne her. 

Finansiering eller leasing - alt efter dit temperament og behov

Hos Renault Helsingør kan vi tilbyde en række attraktive finansiering- og leasingmuligheder: Lån, erhvervsleasing eller privatleasing.

Med andre ord kan vi finde og rådgive dig om lige præcis den finansiering- eller leasingmodel, der passer til dit behov og dine ønsker. For mange kan det være svært at finde ud af hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov, men der kan vores specialuddannede salgsrådgivere rådgive dig om den optimale løsning.

Forlænget garanti - Renault Security+ 

Med Renault Security+ forlænger du din bils nybilsgaranti med næsten samme dækning (op til i alt 72 måneder) og får endda en masse tryghed med i købet. 

RENAULT SECURITY+ OMFATTER: *

  • Tryghed – du skal ikke bekymre dig om uventede og dyre reparationer. Du kan se, hvad de to aftaler dækker i de generelle betingelser
  • Altid i nærheden – gælder alle Renault-værksteder i hele Europa (med undtagelse af Hviderusland).
  • Hjælp på stedet (hvis det er muligt) – med Renault Assistance får du hjælp i forbindelse med produktrelaterede driftsstop, for eksempel mekaniske/ elektriske fejl eller uheld punktering, fladt batteri, brændstofmangel, forkert brændstof og tabt/knækket nøgle. Hvis køretøjet ikke kan repareres samme dag, eller hvis reparationen forventes at tage mere end fire timer, har du ret til hjemtransport, hotelovernatning eller en udlejningsbil. Gælder i alle eu- ropæiske lande (med undtagelse af Hviderusland). 

Du kan købe Security+ indtil bilen fylder 1 år. 

*Se generelle betingelser under link

Se priser på Security+ her

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse med Renault og hos Renault Helsingør.

Kontaktinformationer

Renault Helsingør
H C Ørsteds Vej 10
3000 Helsingør

Tlf.: 49 22 21 44 eller Ring mig op
CVR: 32 09 71 97
E-mail: salg@helsingorbilhus.dk

Åbningstider

I dag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 17:30
Lørdag Lukket
Søndag 11:00 - 15:00
Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 17:30
Onsdag 09:00 - 17:30